I want to login or register an account!
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Neuer Benutzer
    Join Date
    02.05.2012
    Posts
    5

    Flashbang Auto Select +++

    Hello Everyone!

    I have tried to search the answer to this but have been unsuccessfull. Something has happened recently when I play that I randomly select the flash grenade, usually when i am half way through a clip, which is really frustrating, and i die, a lot. It is a really unusual thing and in 15 years of playing I have never experienced it before.
    I have tried deselecting the auto pickup thing in the settings, it makes no difference.

    Your help is really appreciated.

    your loving DaD......
    Last edited by DaD; 01.10.2019 at 11:03. Reason: spelling

  2. #2
    Super-Moderator Roi's Avatar
    Join Date
    11.10.2011
    Posts
    445
    Hello DaD

    that means you do not want to have a flash grenade but you always have them automatically when the round starts?


    Maybe you have to get rid of those weapons-packets where the flash grenade is located and make an new weapon packet without the flash grenade...


    Allen ist das Denken erlaubt! - Vielen bleibt es erspart.

  3. #3
    Neuer Benutzer
    Join Date
    02.05.2012
    Posts
    5
    Hi
    No, what I am saying is that as I am firing my gun, the game automatically select a flash, it's weird I know, half way through a clip. It usually ends in death...

    I am a premium gamer so i get 2 at the start, but i do not select them, it's automatic.

  4. #4
    Super-Moderator Roi's Avatar
    Join Date
    11.10.2011
    Posts
    445
    okay i understand ..

    does this problem only arise if you have previously dropped a flash grenade?

    So you have a flash grenade dropped and used again your weapon and after a few seconds, the flash grenade automatically comes back?

    have the same problem with the knife. when I have dropped a grenade and use the knife then comes back after a few sec the grenade^^


    Allen ist das Denken erlaubt! - Vielen bleibt es erspart.

  5. #5
    Erfahrener Benutzer
    Join Date
    23.11.2013
    Posts
    174
    I have never experienced what u are saying. So canĀ“t help u with that issue. Maybe someone else have experienced that.
    Peace and have fun!

  6. #6
    Neuer Benutzer
    Join Date
    02.05.2012
    Posts
    5
    Hi Roi

    No, it can happen at any time. I know its weird and it is almost definately something I have done, although i have checked all the settings. I just wondered if anyone else had the same problem.

  7. #7
    Super-Moderator Creeper's Avatar
    Join Date
    20.12.2009
    Posts
    697
    I have this problem Daddy, so

    If i play as a chicken i pick up weapons from the ground for like not even 1 second and it dissapears again, that is a bug i know. This Bug comes when i often switch servers from Italy to Office and so on.

    I guess if u switch servers aswell sometimes this bug comes now with the problem that you say you have.

    But im only guessing this, i did not experience your problem with the Flash Grenade.

    Try playing and let us know if this happens very often, we will have to contact the Owner

  8. #8
    Neuer Benutzer
    Join Date
    02.05.2012
    Posts
    5
    Thanks Creeper, I'll try changing servers. After testing it today it only happens mid spray, almost like long hold on fire button = flash.

  9. #9
    Super-Moderator Creeper's Avatar
    Join Date
    20.12.2009
    Posts
    697
    Quote Originally Posted by DaD View Post
    Thanks Creeper, I'll try changing servers. After testing it today it only happens mid spray, almost like long hold on fire button = flash.
    Perhaps youre mouse has an issue, had a mouse too that double klicked everything even if i just clicked once, or youre keyboard switches something to early

  10. #10
    Neuer Benutzer
    Join Date
    02.05.2012
    Posts
    5
    I know that some of you have been losing sleep over my flash issue so i thought i would give you an update:

    It's still broke :-)

    I have deselected the auto flash x 2 from the premium menu and now i can play without the issue, but also without the flash.


    so basically its odd, i even reinstalled the game and settings.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •